De 10 mest ventede biograffilm i 2022

Biografåret 2022 byder på en spændende line-up af store blockbuster-film, der har fans verden over ventende med stor forventning. Fra efterlængtede fortsættelser som “Avatar 2” og “Jurassic World: Dominion” til nye kapitler i populære franchises som “Black Panther: Wakanda Forever” og “The Batman”, er der noget for enhver smag på vej til det store lærred. Lad os tage et nærmere kig på de 10 mest ventede biograffilm, der vil dominere 2022 og sætte nye standarder for action, eventyr og drama.

Avatar 2

Avatar 2 er efterfølgeren til den populære science fiction-film fra 2009, instrueret af James Cameron. Den første film tog biografgængere med til den fiktive planet Pandora, hvor de blev introduceret til karaktererne Jake Sully og Neytiri, samt den magiske verden af de blå skovfolks kultur.

Få mere viden om adventsgaver her.

Avatar 2 fortsætter historien og udforsker mere af Pandoras fantastiske landskaber og skabninger. Fans verden over glæder sig til at vende tilbage til denne unikke og fortryllende verden, og forventningerne er høje til, hvordan James Cameron vil overgå sig selv og levere endnu en visuelt imponerende og medrivende filmoplevelse.

Jurassic World: Dominion

“Jurassic World: Dominion” er den tredje film i den nye Jurassic World-trilogi, og fans verden over venter spændt på at se, hvad denne film har at byde på.

Efter begivenhederne i “Jurassic World: Fallen Kingdom” står verden over for en ny udfordring, da de genmodificerede dinosaurer er sluppet løs og nu truer med at overtage planeten.

Med en stærk cast bestående af blandt andre Chris Pratt, Bryce Dallas Howard og Sam Neill, lover “Jurassic World: Dominion” at være en actionfyldt og nervepirrende filmoplevelse.

Instruktøren Colin Trevorrow har tidligere bevist sit talent for at skabe spænding og drama i Jurassic World-universet, og forventningerne er høje til denne nye film.

Med imponerende special effects og en episk skala, ser det ud til, at “Jurassic World: Dominion” vil blive en af årets mest spektakulære biograffilm. Publikum kan se frem til at blive taget med på en vild og farefuld rejse gennem en verden, hvor fortidens rovdyr regerer igen.

Så spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til at opleve dinosaurerne i al deres gru i “Jurassic World: Dominion”.

Top Gun: Maverick

“Top Gun: Maverick” er efterfølgeren til den ikoniske actionfilm “Top Gun” fra 1986, der gjorde Tom Cruise til en international superstjerne. I denne nye film vender Cruise tilbage som den frygtløse pilot Pete “Maverick” Mitchell, der stadig kæmper med autoriteterne og lever livet på kanten.

Filmen lover at levere spektakulære flyvescener og adrenalinfyldt action, der vil få publikum til at holde vejret. Med en blanding af nostalgi for fans af den originale film og nye, spændende elementer, ser “Top Gun: Maverick” ud til at blive en af årets mest ventede biograffilm.

Black Panther: Wakanda Forever

Efter den tragiske bortgang af skuespilleren Chadwick Boseman i 2020 har fans af Marvel-universet ventet spændt på opfølgeren til den populære film “Black Panther”. “Black Panther: Wakanda Forever” forventes at udforske det fiktive afrikanske land Wakanda endnu mere, og give seerne et dybere indblik i dets kultur, teknologi og magtstrukturer.

Få mere viden om biograf her.

Med Ryan Coogler tilbage som instruktør og en stjernespækket rollebesætning inklusive Letitia Wright, Danai Gurira og Martin Freeman, er forventningerne til denne film skyhøje.

Fans kan se frem til at blive taget med på endnu et episk eventyr i Marvel Cinematic Universe, når “Black Panther: Wakanda Forever” rammer biograferne i 2022.

The Batman

“The Batman” er en af de mest ventede film i 2022, og fans af den mørke ridder kan næsten ikke vente med at se Robert Pattinson i rollen som Batman.

Filmen lover at bringe en ny og frisk tilgang til den ikoniske karakter, og med en stjernespækket rollebesætning, herunder Zoë Kravitz som Catwoman og Colin Farrell som Penguin, ser det ud til at blive en actionfyldt og spændende filmoplevelse.

Instruktøren Matt Reeves lover at dykke dybt ned i Batmans psyke og skabe en film, der er både visuelt imponerende og emotionelt rørende. Med en forventet udgivelse senere på året er “The Batman” uden tvivl en film, som fans af superheltegenren ikke må gå glip af.

Mission: Impossible 7

I “Mission: Impossible 7” vender Tom Cruise tilbage som den frygtløse agent Ethan Hunt i endnu en actionfyldt mission. Med spektakulære stunts og halsbrækkende scener lover filmen at levere et adrenalinfyldt eventyr, som fans af serien ikke vil være skuffede over.

Med et team af talentfulde skuespillere og et spændende plot, er “Mission: Impossible 7” en af de mest ventede biograffilm i 2022. Publikum kan se frem til at blive kastet ud i en verden af spionage, intriger og spænding, når filmen rammer det store lærred.

Thor: Love and Thunder

“Thor: Love and Thunder” er den fjerde film i Thor-franchisen og den 29. film i Marvel Cinematic Universe. Filmen instrueres af Taika Waititi, som også instruerede den populære “Thor: Ragnarok”.

I denne nye film vender Chris Hemsworth tilbage i rollen som den mægtige Thor, og han får selskab af Tessa Thompson som Valkyrie og Natalie Portman, der vender tilbage som Jane Foster og får mulighed for at blive den mægtige Thor selv. “Thor: Love and Thunder” forventes at byde på masser af action, humor og spænding, og fans verden over ser frem til at se, hvad Marvel har i vente for vores yndlings asgardiske superhelt.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” er en efterlængtet opfølger til den populære superheltefilm fra 2016. I denne nye film følger vi endnu engang den magtfulde troldmand Doctor Strange, spillet af Benedict Cumberbatch, på nye eventyr gennem multiverset. Filmen lover at udforske endnu flere dimensioner og virkeligheder, og fans kan se frem til en visuel fest fyldt med spektakulære effekter og overraskende plot twists.

Med instruktøren Sam Raimi ved roret, som tidligere har stået bag de ikoniske Spider-Man film, forventes “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” at blive en af årets mest spektakulære biografbegivenheder.

The Flash

“The Flash” er en af de mest ventede biograffilm i 2022, og fans af DC Comics superhelten kan næsten ikke vente med at se den hurtige helt på det store lærred igen. Filmen følger Barry Allen, der er bedre kendt som The Flash, som kæmper mod skurke og bruger sine overmenneskelige evner til at redde verden.

Med spændende actionscener, spændende plot twists og et stjernespækket cast, er “The Flash” garanteret at blive en blockbuster hit, der vil tilfredsstille både fans og nye tilskuere.

Med et univers fyldt med farverige karakterer og episke kampe, er det ingen tvivl om, at “The Flash” vil efterlade sit publikum på kanten af deres sæder og ønske om mere. Så sæt dig godt til rette, og gør dig klar til en hæsblæsende oplevelse med The Flash!

Indiana Jones 5

“Indiana Jones 5” er den femte film i den ikoniske adventure-serie, der følger den frygtløse arkæolog på hans farlige og spændende rejser rundt om i verden. Denne gang vender Harrison Ford tilbage til rollen som den legendariske Indiana Jones, og fans kan se frem til endnu flere actionfyldte scener, mystiske gåder og nervepirrende eventyr.

Filmen forventes at byde på en blanding af velkendte elementer fra de tidligere film samt nye og overraskende twist, der vil holde publikum på kanten af sædet.

Med et stærkt hold bag kameraet og et spændende manuskript i baghånden, er “Indiana Jones 5” uden tvivl en af de mest ventede biograffilm i 2022, og fans verden over glæder sig til at følge med i endnu et kapitel i den episke saga om Indiana Jones.

CVR DK 374 077 39